Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  

Nejlepší krémy na ruce

 


Aktualizováno:

Pokožka a pleť

Pokud trpíte suchou pokožkou rukou, přicházíte často do styku s vodou nebo saponáty nebo zkrátka jen rádi o své ruce pečujete, je pravděpodobné, že jste již vyzkoušeli řadu krémů na ruce. Zima je hlavním obdobím nákupu krémů na ruce. Studené počasí zatěžuje pokožku rukou zdaleka nejvíce, snadno vysychá, u citlivějších jedinců praská a je třeba jí dopřát pravidelnou péči. Na trhu je nepřeberné množství výrobků slibujících zpravidla intenzivní péči, výživu a regeneraci.

Nivea hand SOS krém na ruce pro okamžitou úlevu

Nivea hand SOS krém na ruce pro okamžitou úlevu má obsah 50 ml. Hydratuje velmi dobře, o pokožku rukou pečuje velmi dobře. Snášenlivost tohoto krému je dobrá. Typ emulze je olej ve vodě, textura je hutnější krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je velmi dobře (82 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Nivea hand SOS krém na ruce pro okamžitou úlevu.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Atrix intenzivní ochranný krém na ruce

Atrix intenzivní ochranný krém na ruce má obsah 100 ml. Hydratuje velmi dobře, o pokožku rukou pečuje velmi dobře. Snášenlivost tohoto krému je dobrá. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je velmi dobře (80 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Atrix intenzivní ochranný krém na ruce.

Dove intenzivní krém na ruce

Dove intenzivní krém na ruce má obsah 75 ml. Hydratuje velmi dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Snášenlivost tohoto krému je dobrá. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je velmi dobře (80 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Dove intenzivní krém na ruce.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Eucerin regenerační krém na ruce 5% UREA

Eucerin regenerační krém na ruce 5% UREA má obsah 75 ml. Hydratuje velmi dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Snášenlivost tohoto krému je dobrá. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je velmi dobře (80 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Eucerin regenerační krém na ruce 5% UREA.

Neutrogena norská receptura krém na ruce parfémovaný

Neutrogena norská receptura krém na ruce parfémovaný má obsah 50 ml. Hydratuje velmi dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Snášenlivost tohoto krému je dobrá. Typ emulze je olej ve vodě, textura je hutnější gel, použitelnost po otevření je 36 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je velmi dobře (80 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Neutrogena norská receptura krém na ruce parfémovaný.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Dermacol Aroma Time exkluzivní krém na ruce a nehty

Dermacol Aroma Time exkluzivní krém na ruce a nehty má obsah 100 ml. Hydratuje dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Snášenlivost tohoto krému je dobrá. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 9 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (76 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Aroma Time exkluzivní krém na ruce a nehty.

The Body Shop soft hands kind heart – all skin types

The Body Shop soft hands kind heart – all skin types má obsah 75 ml. Hydratuje dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (72 %).

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Weleda rakytníkový krém na ruce

Weleda rakytníkový krém na ruce má obsah 50 ml. Hydratuje uspokojivě, o pokožku rukou pečuje dobře. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření – je uvedena minimální trvanlivost. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (56 %).

Zde můžete vidět cenu produktu Weleda rakytníkový krém na ruce.

Indulona univerzální

Indulona univerzální má obsah 100 ml. Hydratuje uspokojivě, o pokožku rukou pečuje uspokojivě. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření – je uvedena minimální trvanlivost. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (54 %).

Zde můžete vidět cenu krému na ruce Indulona univerzální.

Celkově nejlépe se o ruce dle hodnocení dTestu postará krém Nivea Hand SOS. Lehčím krémem, který se velmi rychle vstřebává a nezanechává pocit lepivosti je Atrix Intenzivní. Vynikající hydratační schopnosti, ovšem trochu pomalejší vstřebávání nabízejí krémy Eucerin 5 % Urea a Dove Intenzivní. Tyto krémy jsou vhodné především pro normální pokožku, na velmi suchou a rozpraskanou kůži rukou je vedle zmíněného krému Nivea výhodné používat krém Neutrogena. Je však třeba počítat s pocitem lepivosti po aplikaci tohoto koncentrovaného produktu a s množstvím krému oproti ostatním spíše šetřit.

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Autor: © svevi
Foto:
© Ludor

odkaz na článek

. Nejlepší krémy na ruce [online]. ToMěZajímá.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů
K článku zatím nebyl napsán žádný komentář.



Zajímavé články

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS